درباره نشریه

فصلنامه روانشناسی تحولی: روانشناسان ایرانی در پاییز 1383 با عنوان روان­شناسان ایرانی منتشر شد. این فصلنامه دارای درجه علمی- پژوهشی از کمیسیون نشریههای علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است. این درجه علمی پژوهشی در کمیسیون نشریههای علمی کشور مورخ 28/4/86   وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به این فصلنامه اعطا شده است. همچنین در آخرین جلسه شورای راهبردی ISC، در آخرین رتبه بندی نشریات علمی کشور توسط کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، در سال ۱۳۹۴موفق به دریافت بالاترین رتبه علمی در نشریه­های روان­شناسی شده است.

فصلنامه روان­شناسی تحولی ، یک نشریه با داوری بسته و دوسو ناشناس و با دسترسی آزاد است که از سوی دانشگاه آزاد اسلامی در ایران منتشر می­شود. این نشریه به منظور فراهم نمودن محیط فکری برای پژوهشگران ملّی و بین­المللی با تمرکز بر مباحث روان­شناسی تحولی پایه، در پاسخ به پیشرفت­های صورت گرفته در قلمرو روان­شناسی تحولی انتشار می­یابد و هدف آن انتشار مقالات با کیفیت است که یافته­های مرتبط با موضوعات مهم روان­شناسی تحولی را گزارش می­دهند.

به منظور دسترسی آسان و جهانی به آخرین یافته­های پژوهشی، این نشریه به عنوان یک نشریه دسترسی-آزاد پایه­گذاری شده است. با این وجود، نشریه هزینه­ای برای بررسی، داوری و انتشار مقالات علمی از نویسندگان و یا نهادها و سازمان­های پژوهشی طلب نمی­کند. تمام مراحل اشاره شده برای چاپ مقاله از سوی انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی پشتیبانی مالی می­شود.

درباره فصلنامه روان شناسی تحولی

صاحب امتیاز:دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

• کشور محل چاپ: ایران
  • ناشر: انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی
  • فرمت:چاپی و الکترونیکی
  • شاپای چاپی1735-305X:
  • شاپای الکترونیکی:  2251-9955
  • قابل دسترسی ازAPA, ISC, SID, Magiran, Noormax
  • ضریب تأثیر(ISC) ۴۴/۰
  • درصد پذیرش مقالات: ٪۳۸
  • وضعیت چاپ: چاپی و الکترونیکی
  • نوبت‌های چاپ: فصلنامه
  • دسترسی قبلی: بلی
  • زبان نشریه:فارسی (چکیده انگلیسی)
  • حوزه  تخصصی: روان شناسی تحولی
  • هزینه چاپ مقاله: رایگان
  •  نوع مجله:علمی-پژوهشی
  •  دسترسی رایگان و آزاد به مقالات: بلی
  • نمایه شده: بلی
  • نوع  داوری: داوری بسته و حداقل 2 داور
  • زمان داوری: حداقل 9 هفته
  • ایمیل مجله: jip@azad.ac.ir
  • ایمیل پشتیبان: jipdevelopmental@gmail.com

این نشریه، در پایگاه‌های زیر نمایه می‌شود:

• پایگاه استنادی علوم جهان اسلام
  • پایگاه اطلاعات انجمن شناسی امریکا
  • بانک اطلاعات نشریات کشور
  • پروتال جامع علوم انسانی
  •  پایگاه مجلات تخصصی نور
  •  پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی
  • سیویلیکا

فصلنامة روان­شناسی تحولی: روان­شناسان ایرانی در دو نسخه چاپی و آنلاین منتشر می‌شود.