• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • همکاران دفتر نشریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
 
  • ورود به سامانه ▼
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام در سامانه
  • English
صفحه اصلی فهرست مقالات مشخصات مقاله
  • ذخیره رکوردها
  • |
  • نسخه قابل چاپ
  • |
  • توصیه به دوستان
  • |
  • ارجاع به این مقاله ارجاع به مقاله
    RIS EndNote BibTeX APA MLA Harvard Vancouver
  • |
  • اشتراک گذاری اشتراک گذاری
    CiteULike Mendeley Facebook Google LinkedIn Twitter Telegram
روانشناسی تحولی: روانشناسان ایرانی
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شماره‌های پیشین نشریه
دوره دوره 14 (1396)
دوره دوره 13 (1395)
دوره دوره 12 (1394)
دوره دوره 11 (1394)
شماره شماره 44
شماره شماره 43
شماره شماره 42
شماره شماره 41
دوره دوره 10 (1393)
دوره دوره 9 (1392)
دوره دوره 8 (1391)
دوره دوره 7 (1390)
دوره دوره 6 (1389)
دوره دوره 5 (1388)
دوره دوره 4 (1387)
دوره دوره 3 (1386)
دوره دوره 2 (1385)
دوره دوره 1 (1384)
رستگار, سمانه, عبدالهی, محمد حسین, شاهقلیان, مهناز. (1393). اعتیاد به اینترنت، صمیمیت اجتماعی و شادکامی در دانشجویان. روانشناسی تحولی: روانشناسان ایرانی, 11(42), 159-168.
سمانه رستگار; محمد حسین عبدالهی; مهناز شاهقلیان. "اعتیاد به اینترنت، صمیمیت اجتماعی و شادکامی در دانشجویان". روانشناسی تحولی: روانشناسان ایرانی, 11, 42, 1393, 159-168.
رستگار, سمانه, عبدالهی, محمد حسین, شاهقلیان, مهناز. (1393). 'اعتیاد به اینترنت، صمیمیت اجتماعی و شادکامی در دانشجویان', روانشناسی تحولی: روانشناسان ایرانی, 11(42), pp. 159-168.
رستگار, سمانه, عبدالهی, محمد حسین, شاهقلیان, مهناز. اعتیاد به اینترنت، صمیمیت اجتماعی و شادکامی در دانشجویان. روانشناسی تحولی: روانشناسان ایرانی, 1393; 11(42): 159-168.

اعتیاد به اینترنت، صمیمیت اجتماعی و شادکامی در دانشجویان

مقاله 4، دوره 11، شماره 42، زمستان 1393، صفحه 159-168  XML اصل مقاله (284 K)
نوع مقاله: علمی پژوهشی
نویسندگان
سمانه رستگار1؛ محمد حسین عبدالهی2؛ مهناز شاهقلیان3
1کارشناس روان شناسی
2دانشیار روان شناسی دانشگاه خوارزمی
3استادیار روان شناسی دانشگاه خوارزمی
چکیده
هدف پژوهش حاضر تعیین رابطه اعتیاد به اینترنت با صمیمیت اجتماعی و شادکامی در دانشجویان بود.از بین دانشجویان دانشگاه خوارزمی ( سال تحصیلی 1391-1390 ) تعداد 200 نفر به روش نمونه‌برداری خوشه‌ای انتخاب و آزمون اعتیاد به اینترنت (IAT؛یانگ، 1998)، پرسشنامه شادکامی آکسفورد (آرگیل و دیگران، 1989) و مقیاس صمیمیت اجتماعی میلر (میلر و لفکورت، 1982) را تکمیل کردند. نتایج نشان دادند بین دو گروه کاربران سالم و کاربران با اعتیاد خفیف به اینترنت از نظر شادکامی و صمیمیت اجتماعی تفاوت معنادار وجود ندارد، اما میزان شادکامی و صمیمیت اجتماعی هر دو گروه به مراتب بالاتر از گروه کاربران با اعتیاد شدید به اینترنت بودند. همچنین نتایج تحلیل رگرسیون نشان داد اعتیاد به اینترنت هفت درصد از واریانس شادکامی را در گروه سالم و 10درصد از واریانس شادکامی را در گروه کاربران با اعتیاد خفیف به اینترنت پیش‌بینی می‌کند. لذا به‌رغم اینکه استفاده از اینترنت برای تأمین نیازهای روانی و هیجانی می‌تواند برخی افراد را به خود معتاد کند، آگاه ساختن کاربران در جهت استفاده صحیح از اینترنت در زمینه مداخله پیشگیرانه سودمند است.
کلیدواژه‌ها
اعتیاد به اینترنت؛ صمیمیت اجتماعی؛ شادکامی؛ دانشجویان
آمار
تعداد مشاهده مقاله: 1,869
تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 972
صفحه اصلی | واژه نامه اختصاصی | اخبار و اعلانات | اهداف و چشم انداز | نقشه سایت
ابتدای صفحه ابتدای صفحه

Journal Management System. Designed by sinaweb.